Вибір мультиварки

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

14.09.2015

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Насипний яблучний пиріг в мультиварці
Пироги – це страва з тіста печеного або смаженого, які роблять різної форми, різного розміру і з різноманітними начинками. Тісто ми може приготувати – дріжджове (кисле), прісне, листкове, бісквітне, пісочне, терте і т. д. Пироги існують трьох видів: відкриті, напівзакриті і закриті (відкриті – коли начинка знаходиться на поверхні тіста, напіввідкриті – коли на відкритому пирозі укладаються джгутики з тіста (у вигляді решітки), закриті – коли всередині тіста). Сьогодні ми поговоримо про насипних пирогах. Тут нам навіть не потрібно замішувати тісто і чекати, коли воно підійде. Все гранично просто – тісто у нас «сухе». Просто все змішуємо і пересипаємо яблучну начинку кілька разів, тим самим формуючи шари нашого насипного пирога. Рецепт цього насипного пирога в мультиварці можна сміливо віднести і до смачного десерту, якщо при подачі шматочки пирога в холодному вигляді, прикрасити кулькою морозива. Всі залишаться в повному захваті – ви вже повірте.

Інгредієнти:

начинка:

    яблука — 1 -1,5 кг, (чим більше яблук. тим смачніше) вершкове масло- 120 — 150 г

для сухої суміші:

    борошно — 1 стакан манна крупа — 1 стакан цукор — 1 стакан розпушувач — 1,5-2 ч. ложки ванілін або кориця

Як приготувати яблучний пиріг в мультиварці:

Готуємо суху суміш. У глибокій чашці змішати борошно з розпушувачем, цукор, манну крупу і ванілін (можна корицю).

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Яблука вимити, очистити, натерти на крупній тертці.

У змащену маслом чашу викладати шарами: шар сухої суміші, шар тертих яблук.

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Таким чином чергуємо шари до заповнення форми, останнім шаром повинна бути суха суміш.

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Зверху натерти на крупній тертці добре охолоджене вершкове масло (можна просто порізати шматочками).

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Випікати сухий яблучний пиріг в мультиварці панасонік у режимі «випічка» 65 + 40 хвилин. Пиріг не перевертати!

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Готовий пиріг повністю остудити в чаші. Потім за допомогою кошики — пароварки витягти пиріг з чаші.

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Насипний яблучний пиріг виходить ситним і дуже смачним.

Приємного апетиту.

Насипний яблучний пиріг в мультиварці

З повагою, Наталія

За замовчуванням рецепти на сайті дані для мультиварки Panasonic 18, об’єм чаші 4,5 літра. Потужність 670 Вт. Максимальна температура приладу в режимі «Випічка» – 180 градусів. Стакани в рецептах використовуються звичайні, об’ємом 200 мл Надіслані рецепти від наших користувачів йдуть із зазначенням їх приладу. Під кожним надісланим рецептом зазначена модель і потужність МВ. Читайте уважно рецепт!

Короткий опис статті: вибір мультиварки Рецепт насипного пирога в мультиварці насипний яблучний пиріг в мультиварці, сухий яблучний пиріг, рецепт насипного пирога в мультиварці

Джерело: Насипний яблучний пиріг в мультиварці

Також ви можете прочитати