Мультиварка cuckoo

Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI в магазині побутової техніки Electrotochka.

16.09.2015

Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI

Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI

Опис товару

Індукційна мультиварка CUCKOO з процесорним управлінням

  • Індукційний нагрівач
  • Об’єм чаші 3л./ 1.8 л. продукту
  • Покриття чаші «Xwall»
  • Режим Варіння/Турбо»
  • Парова пластина
  • Готує на 2-10 персон
  • Функція GABA
  • Парогаситель
  • Напруга: AC 220 V 50Hz
  • споживана Потужність: Макс.1400 Вт, 6.4 A
  • Підігрів: 565 Вт.
  • Розміри: 420*313*299(мм)
  • Вага: 7.8 кг
  • Гарантія 5 років
  • Гарантія на чашу 10років
  • Виробник: Корея Південна

Опції: розділова пластина для чаші, чаша з медичної сталі без напилення, 2-х рівнева парова пластина.

Мультиварка CRP – 1010 HD FI процесорна індукційна

Вперше в Росії!

Процесорна мультиварка CUCKOO, унікальний прилад нового покоління побутової техніки для приготування смачної і головне здорової їжі не має аналогів у світі.

Завоювавши народну любов у Південній Кореї, Японії, США у мультиварки СUCKOO і в Росії число шанувальників стрімко зростає.

Отже, що таке процесорна мультиварка CUCKOO?

Мультиварка поєднує в собі 4 приладу в одному, це скороварка +пароварка +кашеварка +медленноварка (рисоварка), дозволяє готувати швидко під високим і низьким тиском, має ряд вагомих переваг перед традиційними скороварками, що працюють на газових і електричних плитах. Мультиварка варить, гасить, готує на пару, випікає.

Процесорне управління мультиварки

Страви, як під високим, так і під низьким тиском готуються в щадному режимі, в герметично закритій чаші, що дозволяє готувати здорову і корисну їжу. Щадний режим забезпечує процесор, підтримуючи температуру і тиск на необхідному рівні, виключає надмірне температурний вплив на продукт, максимально зберігаючи корисні речовини, і інтенсивний вихід пари.

оскільки інтенсивний вихід пари означає втрату води, смакових якостей і перевитрата електроенергії, процесор, регулює вихід пари, керуючи температурою.

На відміну від звичайній каструлі герметично закрита чаша, мультиварки запобігає окисленню вітамінів, корисних речовин киснем і зберігає смак.

В такому режимі приготування виключається механічна дія киплячої води на продукт його розварювання і руйнування. Оскільки тиск в чаші запобігає кипіння і бурління води при температурі 100 градусів. Наприклад, м’ясо разом з картоплею в скороварці готується одне і теж час, що і картопля при цьому картопля не розварюється і повністю зберігає свою форму.

Система контролю температури 3D

3D сенсори контролюють температуру приготування у всіх точках і підтримують оптимальний температурний режим.

Функція GABA

В режимі GABA – в мультиварці створюється мікроклімат, що сприяє швидкому проращиванию коричневого рису і подальшого його приготування.

Чому коричневий рис і чому проращенный?

Тому що злегка проращенный коричневий рис завдяки високому вмісту ГАММА — АМИНОМАСЛЯННОЙ КИСЛОТИ, орізанолу, інозитолу рослинного походження, а не синтетичного, що слід підкреслити, володіє важливими цілющими властивостями, що було клінічно доведено вченими Японії, США, Кореї та Росії.

В злегка проращенном коричневому рисі вміст ГАММА — АМИНОМАСЛЯННОЙ КИСЛОТИ, орізанолу, інозитолу у десятки разів більше порівняно з полірованим рисом не кажучи вже про інших продуктах. Саме вона покращує обмін речовин, захищає клітини головного мозку від багатьох хвороб, наприклад, хвороби Альцгеймера, позитивно впливає на розумовий розвиток, знижує ризик захворювання гіпертонією на 40% і спалює жир.

Швидкість приготування

Швидкість приготування забезпечується за рахунок оптимально вибраних температурних алгоритмів, які задаються процесором, індукційного нагрівача, унікальної конструкції чаші, високого тиску і енергозберігаючих технологій.

Але не за рахунок високої температури як деякі помилково вважають. Максимальна температура приготування при стартовому нагріванні 120 градусів, в режимі приготування 100-110 градусів.

Індукційний нагрів — найбільш досконалий безконтактний спосіб передачі електроенергії в нагреваемое тіло чаші з безпосереднім перетворенням її в теплову з високим ККД.

Основний час при варінні витрачається на доведення холодної каструлі з водою і продуктами, в нашому випадку чаші, до температури кипіння.

Індукційний нагрівач швидко нагріває всю чашу рівномірно по всій поверхні знизу доверху, що скорочує час приготування до 30% порівняно з скороварками мають традиційний нагрівач.

Наприклад, 2 порції рису готується 10 хвилин, а мова або ціле бичаче серце 50 хвилин.

Автономність приготування

Процесорне управління мультиварка дозволяє готувати в автономному режимі і економити масу часу для інших справ.

Вам не треба стояти в напрузі біля плити, керуючи конфорками і дренажним клапаном, одним оком дивитися телевізор, а іншим стежити за температурою, тиском і годинами, щоб вчасно вимкнути газову або електричну плиту всі ці клопоти процесор мультиварки бере на себе.

Вам необхідно тільки закласти продукти і вибрати програму. Після чого ви можете зайнятися іншими справами, яких у вас, напевно, багато.

Мультиварка приготує, скине тиск, розблокує відкриття кришки і, подавши вам, звуковий сигнал переключиться в режим підігріву.

Режим «російської печі» дозволяє готувати старовинні російські страви, такі як добові щі.

Користуючись функцією відстрочення приготування, ви можете з вечора закласти продукти, наприклад, нам потрібно приготувати тушковане м’ясо з картоплею або овочами запрограмувати час, наприклад на ранок наступного дня. Вранці страву точно встановленого часу буде приготовано без вашої участі. Якщо ви хочете гарнір, то мультиварка приготує вам його за 10 хвилин.

Переваги перед традиційними пароварками

У простих пароварці, пара проходить крізь відсіки для продуктів, остигаючи, виходить з отворів в кришці пароварки, забирає з собою вологу і аромат продуктів, тому доводиться періодично доливати воду. Все це погіршує смакові якості і вимагає контролю над приготуванням.

В скороварці їжа готується під тиском при постійній температурі при мінімальному результаті пара, зберігаючи смак продуктів, воду доливати немає необхідності.

Їжа готується в мультиварці не тільки швидше, але і краще, зберігаючи поживні речовини та вітаміни. Справа в тому, що при варінні в звичайній каструлі кисень окисляє поживні речовини та вітаміни, змінюючи смак і позбавляючи їжу чималої частки корисності. А в герметичній посудині кисню зовсім мало, і він не викликає помітне окислення.

Короткий опис статті: мультиварка cuckoo

Джерело: Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI в магазині побутової техніки Electrotochka.ru

Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI в магазині побутової техніки Electrotochka.ru

Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI

Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI

Опис товару

Індукційна мультиварка CUCKOO з процесорним управлінням

  • Індукційний нагрівач
  • Об’єм чаші 3л./ 1.8 л. продукту
  • Покриття чаші «Xwall»
  • Режим Варіння/Турбо»
  • Парова пластина
  • Готує на 2-10 персон
  • Функція GABA
  • Парогаситель
  • Напруга: AC 220 V 50Hz
  • споживана Потужність: Макс.1400 Вт, 6.4 A
  • Підігрів: 565 Вт.
  • Розміри: 420*313*299(мм)
  • Вага: 7.8 кг
  • Гарантія 5 років
  • Гарантія на чашу 10років
  • Виробник: Корея Південна

Опції: розділова пластина для чаші, чаша з медичної сталі без напилення, 2-х рівнева парова пластина.

Мультиварка CRP – 1010 HD FI процесорна індукційна

Вперше в Росії!

Процесорна мультиварка CUCKOO, унікальний прилад нового покоління побутової техніки для приготування смачної і головне здорової їжі не має аналогів у світі.

Завоювавши народну любов у Південній Кореї, Японії, США у мультиварки СUCKOO і в Росії число шанувальників стрімко зростає.

Отже, що таке процесорна мультиварка CUCKOO?

Мультиварка поєднує в собі 4 приладу в одному, це скороварка +пароварка +кашеварка +медленноварка (рисоварка), дозволяє готувати швидко під високим і низьким тиском, має ряд вагомих переваг перед традиційними скороварками, що працюють на газових і електричних плитах. Мультиварка варить, гасить, готує на пару, випікає.

Процесорне управління мультиварки

Страви, як під високим, так і під низьким тиском готуються в щадному режимі, в герметично закритій чаші, що дозволяє готувати здорову і корисну їжу. Щадний режим забезпечує процесор, підтримуючи температуру і тиск на необхідному рівні, виключає надмірне температурний вплив на продукт, максимально зберігаючи корисні речовини, і інтенсивний вихід пари.

оскільки інтенсивний вихід пари означає втрату води, смакових якостей і перевитрата електроенергії, процесор, регулює вихід пари, керуючи температурою.

На відміну від звичайній каструлі герметично закрита чаша, мультиварки запобігає окисленню вітамінів, корисних речовин киснем і зберігає смак.

В такому режимі приготування виключається механічна дія киплячої води на продукт його розварювання і руйнування. Оскільки тиск в чаші запобігає кипіння і бурління води при температурі 100 градусів. Наприклад, м’ясо разом з картоплею в скороварці готується одне і теж час, що і картопля при цьому картопля не розварюється і повністю зберігає свою форму.

Система контролю температури 3D

3D сенсори контролюють температуру приготування у всіх точках і підтримують оптимальний температурний режим.

Функція GABA

В режимі GABA – в мультиварці створюється мікроклімат, що сприяє швидкому проращиванию коричневого рису і подальшого його приготування.

Чому коричневий рис і чому проращенный?

Тому що злегка проращенный коричневий рис завдяки високому вмісту ГАММА — АМИНОМАСЛЯННОЙ КИСЛОТИ, орізанолу, інозитолу рослинного походження, а не синтетичного, що слід підкреслити, володіє важливими цілющими властивостями, що було клінічно доведено вченими Японії, США, Кореї та Росії.

В злегка проращенном коричневому рисі вміст ГАММА — АМИНОМАСЛЯННОЙ КИСЛОТИ, орізанолу, інозитолу у десятки разів більше порівняно з полірованим рисом не кажучи вже про інших продуктах. Саме вона покращує обмін речовин, захищає клітини головного мозку від багатьох хвороб, наприклад, хвороби Альцгеймера, позитивно впливає на розумовий розвиток, знижує ризик захворювання гіпертонією на 40% і спалює жир.

Швидкість приготування

Швидкість приготування забезпечується за рахунок оптимально вибраних температурних алгоритмів, які задаються процесором, індукційного нагрівача, унікальної конструкції чаші, високого тиску і енергозберігаючих технологій.

Але не за рахунок високої температури як деякі помилково вважають. Максимальна температура приготування при стартовому нагріванні 120 градусів, в режимі приготування 100-110 градусів.

Індукційний нагрів — найбільш досконалий безконтактний спосіб передачі електроенергії в нагреваемое тіло чаші з безпосереднім перетворенням її в теплову з високим ККД.

Основний час при варінні витрачається на доведення холодної каструлі з водою і продуктами, в нашому випадку чаші, до температури кипіння.

Індукційний нагрівач швидко нагріває всю чашу рівномірно по всій поверхні знизу доверху, що скорочує час приготування до 30% порівняно з скороварками мають традиційний нагрівач.

Наприклад, 2 порції рису готується 10 хвилин, а мова або ціле бичаче серце 50 хвилин.

Автономність приготування

Процесорне управління мультиварка дозволяє готувати в автономному режимі і економити масу часу для інших справ.

Вам не треба стояти в напрузі біля плити, керуючи конфорками і дренажним клапаном, одним оком дивитися телевізор, а іншим стежити за температурою, тиском і годинами, щоб вчасно вимкнути газову або електричну плиту всі ці клопоти процесор мультиварки бере на себе.

Вам необхідно тільки закласти продукти і вибрати програму. Після чого ви можете зайнятися іншими справами, яких у вас, напевно, багато.

Мультиварка приготує, скине тиск, розблокує відкриття кришки і, подавши вам, звуковий сигнал переключиться в режим підігріву.

Режим «російської печі» дозволяє готувати старовинні російські страви, такі як добові щі.

Користуючись функцією відстрочення приготування, ви можете з вечора закласти продукти, наприклад, нам потрібно приготувати тушковане м’ясо з картоплею або овочами запрограмувати час, наприклад на ранок наступного дня. Вранці страву точно встановленого часу буде приготовано без вашої участі. Якщо ви хочете гарнір, то мультиварка приготує вам його за 10 хвилин.

Переваги перед традиційними пароварками

У простих пароварці, пара проходить крізь відсіки для продуктів, остигаючи, виходить з отворів в кришці пароварки, забирає з собою вологу і аромат продуктів, тому доводиться періодично доливати воду. Все це погіршує смакові якості і вимагає контролю над приготуванням.

В скороварці їжа готується під тиском при постійній температурі при мінімальному результаті пара, зберігаючи смак продуктів, воду доливати немає необхідності.

Їжа готується в мультиварці не тільки швидше, але і краще, зберігаючи поживні речовини та вітаміни. Справа в тому, що при варінні в звичайній каструлі кисень окисляє поживні речовини та вітаміни, змінюючи смак і позбавляючи їжу чималої частки корисності. А в герметичній посудині кисню зовсім мало, і він не викликає помітне окислення.

Короткий опис статті: мультиварка cuckoo

Джерело: Мультиварка Cuckoo CRP-HD1010FI в магазині побутової техніки Electrotochka.ru

Також ви можете прочитати