Мультиварка рецепти

Качка в мультиварці, рецепт з покроковими фото. Меню тижня

23.09.2015

Качка в мультиварці

Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайне блюдо – качку, тушковану в мультиварці. Всім відомо, що найбільш поширеним способом приготування качки є запікання її цілком у духовці з овочами та фруктами. Однак це дуже трудомістким та потребує багато часу і терпіння.

Ми значно спростимо завдання, залишивши попередній результат – смачне блюдо, в якому прекрасно уживаються качине м’ясо, картопля і яблука, доповнені незвичайним солодким маринадом.

Качка в мультиварці, рецепт з покроковими фото. Меню тижня

Качка дуже добре поєднується з овочами, так і з фруктами. Тому ми візьмемо картоплю, доповнимо її хрусткими, кислуватим яблуками і різкою, зимової журавлиною. Заправити все незвичайним, але дуже смачним кисло-солодким маринадом на основі меду і апельсинового соку, щоб підкреслити і підсилити смак качиного м’яса.

І будемо готувати качку в мультиварці – це швидше (так, так, це рідкісний випадок, коли мультиварка працює швидше, ніж духовка), до того ж не потрібно стежити за птахом, поливати її соком, що виділився і берегти від підгоряння.

Зрозуміло, що цілком качка в каструлю мультиварки не влізе, тому сама трудомістка частина рецепта – це обробити тушку на частини. Отже, поїхали.

Загальний час готування – 2 години 0 хвилини

Активний час готування – 0 годин 30 хвилин

Вартість – висока вартість

Калорійність на 100 гр — 197 ккал

Кількість порцій – 6 порцій

Як приготувати качку в мультиварці

Короткий опис статті: мультиварка рецепти Рецепт качки, приготовленої в мультиварці з картоплею, яблуком, журавлиною і незвичайної заправкою з покроковими фото і детальним описом процесу приготування.

Джерело: Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Качка в мультиварці

Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайне блюдо – качку, тушковану в мультиварці. Всім відомо, що найбільш поширеним способом приготування качки є запікання її цілком у духовці з овочами та фруктами. Однак це дуже трудомістким та потребує багато часу і терпіння.

Ми значно спростимо завдання, залишивши попередній результат – смачне блюдо, в якому прекрасно уживаються качине м’ясо, картопля і яблука, доповнені незвичайним солодким маринадом.

Качка в мультиварці, рецепт з покроковими фото. Меню тижня

Качка дуже добре поєднується з овочами, так і з фруктами. Тому ми візьмемо картоплю, доповнимо її хрусткими, кислуватим яблуками і різкою, зимової журавлиною. Заправити все незвичайним, але дуже смачним кисло-солодким маринадом на основі меду і апельсинового соку, щоб підкреслити і підсилити смак качиного м’яса.

І будемо готувати качку в мультиварці – це швидше (так, так, це рідкісний випадок, коли мультиварка працює швидше, ніж духовка), до того ж не потрібно стежити за птахом, поливати її соком, що виділився і берегти від підгоряння.

Зрозуміло, що цілком качка в каструлю мультиварки не влізе, тому сама трудомістка частина рецепта – це обробити тушку на частини. Отже, поїхали.

Загальний час готування – 2 години 0 хвилини

Активний час готування – 0 годин 30 хвилин

Вартість – висока вартість

Калорійність на 100 гр — 197 ккал

Кількість порцій – 6 порцій

Як приготувати качку в мультиварці

Короткий опис статті: рецепти для мультиварки Рецепт качки, приготовленої в мультиварці з картоплею, яблуком, журавлиною і незвичайної заправкою з покроковими фото і детальним описом процесу приготування.

Джерело: Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Качка в мультиварці

Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайне блюдо – качку, тушковану в мультиварці. Всім відомо, що найбільш поширеним способом приготування качки є запікання її цілком у духовці з овочами та фруктами. Однак це дуже трудомістким та потребує багато часу і терпіння.

Ми значно спростимо завдання, залишивши попередній результат – смачне блюдо, в якому прекрасно уживаються качине м’ясо, картопля і яблука, доповнені незвичайним солодким маринадом.

Качка в мультиварці, рецепт з покроковими фото. Меню тижня

Качка дуже добре поєднується з овочами, так і з фруктами. Тому ми візьмемо картоплю, доповнимо її хрусткими, кислуватим яблуками і різкою, зимової журавлиною. Заправити все незвичайним, але дуже смачним кисло-солодким маринадом на основі меду і апельсинового соку, щоб підкреслити і підсилити смак качиного м’яса.

І будемо готувати качку в мультиварці – це швидше (так, так, це рідкісний випадок, коли мультиварка працює швидше, ніж духовка), до того ж не потрібно стежити за птахом, поливати її соком, що виділився і берегти від підгоряння.

Зрозуміло, що цілком качка в каструлю мультиварки не влізе, тому сама трудомістка частина рецепта – це обробити тушку на частини. Отже, поїхали.

Загальний час готування – 2 години 0 хвилини

Активний час готування – 0 годин 30 хвилин

Вартість – висока вартість

Калорійність на 100 гр — 197 ккал

Кількість порцій – 6 порцій

Як приготувати качку в мультиварці

Короткий опис статті: рецепти для мультиварки Рецепт качки, приготовленої в мультиварці з картоплею, яблуком, журавлиною і незвичайної заправкою з покроковими фото і детальним описом процесу приготування.

Джерело: Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Качка в мультиварці

Сьогодні ми будемо готувати дуже незвичайне блюдо – качку, тушковану в мультиварці. Всім відомо, що найбільш поширеним способом приготування качки є запікання її цілком у духовці з овочами та фруктами. Однак це дуже трудомістким та потребує багато часу і терпіння.

Ми значно спростимо завдання, залишивши попередній результат – смачне блюдо, в якому прекрасно уживаються качине м’ясо, картопля і яблука, доповнені незвичайним солодким маринадом.

Качка в мультиварці, рецепт з покроковими фото. Меню тижня

Качка дуже добре поєднується з овочами, так і з фруктами. Тому ми візьмемо картоплю, доповнимо її хрусткими, кислуватим яблуками і різкою, зимової журавлиною. Заправити все незвичайним, але дуже смачним кисло-солодким маринадом на основі меду і апельсинового соку, щоб підкреслити і підсилити смак качиного м’яса.

І будемо готувати качку в мультиварці – це швидше (так, так, це рідкісний випадок, коли мультиварка працює швидше, ніж духовка), до того ж не потрібно стежити за птахом, поливати її соком, що виділився і берегти від підгоряння.

Зрозуміло, що цілком качка в каструлю мультиварки не влізе, тому сама трудомістка частина рецепта – це обробити тушку на частини. Отже, поїхали.

Загальний час готування – 2 години 0 хвилини

Активний час готування – 0 годин 30 хвилин

Вартість – висока вартість

Калорійність на 100 гр — 197 ккал

Кількість порцій – 6 порцій

Як приготувати качку в мультиварці

Короткий опис статті: готуємо в мультиварці Рецепт качки, приготовленої в мультиварці з картоплею, яблуком, журавлиною і незвичайної заправкою з покроковими фото і детальним описом процесу приготування.

Джерело: Качка в мультиварці — рецепт з покроковими фото / Меню тижня

Також ви можете прочитати